Promotie: Gratis verzending voor bestellingen boven €20,- in Nederland en naar België

Verzenden

Gratis boven € 25,-
Verzenden is gratis wanneer uw bestelling een waarde heeft van € 25,- incl. BTW. Bij bestellingen met een lagere waarde worden verzendkosten in rekening gebracht. Afhankelijk van de gekozen vervoerder bedragen deze kosten € 4,95 (PostNL).

PostNL
Wij verzenden met PostNL.

Bezorging op zaterdag
PostNL bezorgt ook op zaterdag

Postbus
U kunt uw bestelling op uw postbus adres ontvangen.

Wanneer verzonden?
Uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden wanneer deze voor 23:00 uur bij ons ontvangen is. Onze vervoerders garanderen een bezorging op de volgende werkdag met 95% van de zendingen.
Indien u een product heeft besteld dat niet op voorraad is (dit wordt weergegeven op de productpagina), ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging met de vermoedelijke leverdatum. Het kan voorkomen dat uw bestelling door onze leverancier wordt verzonden. In dit geval kan de verzender afwijken van uw keuze. Uiteraard ontvangt u hieromtrent een bericht met een trackingcode (indien voorhanden).

Retourneren

14 dagen bedenktijd
Klanttevredenheid staat bij hihome.eu voorop. Als u niet tevreden bent met uw bestelling, doen we ons uiterste best om alsnog een tevreden klant van u te maken door met een passende oplossing te komen. U kunt uw bestelde producten binnen 14 dagen naar ons terugzenden. U kunt hierbij kiezen voor een vervangend product, een tegoedbon of voor teruggave van het aankoopbedrag. Wilt u een product terugsturen? Volg dan het stappenplan wat voor u van toepassing is. 
 
Stappenplan retourneren en ruilen – met account 

 1. Log in op uw account op www.hihome.eu
 2. Ga naar het overzicht van uw bestelling(en) en selecteer de bestelling die u wilt ruilen of retourneren.
 3. Meld de retouraanvraag aan door te klikken op de knop 'Artikelen retourneren'.
 4. Vul vervolgens hier uw retour reden, retouractie en eventuele reactie in en klik op verstuur.
 5. Wij beoordelen uw verzoek. Wij streven er naar om dit zo snel mogelijk te doen, in de meeste gevallen ontvangt u binnen enkele uren per e-mail bericht(en) over de status van uw aanvraag. U kunt deze status ook bekijken in uw account.
 6. Als uw retouraanvraag wordt goedgekeurd, ziet u de status 'In behandeling’. U ontvangt van ons een e-mail waarin staat beschreven hoe u het artikel naar ons kunt opsturen.
 7. Na ontvangst en verwerking van uw retournering wordt de status aangepast naar 'Artikelen gecrediteerd'. In dit geval is het vervangende product naar u verzonden of het bedrag op uw rekening teruggestort.

Stappenplan retourneren en ruilen – zonder account

In het geval dat u geen hihomesmart.com account heeft kunt u retourneren via ons herroepingsformulier. Let op: dit is alleen mogelijk als uw retourzending aan de ‘’voorwaarden retourneren’’ voldoet. 

 1. Download hier het herroepingsformulier.
  Print het formulier uit en vul deze volledig in zodat wij uw retouraanvraag zo spoedig mogelijk kunnen verwerken.   
  3. Plaats het ingevulde formulier samen met het/de artikel(en) die u retourneert in dezelfde verzenddoos als waarin de bestelling geleverd is.  
  4. De retourzending kan naar onderstaand adres verstuurd worden.

Hihome.eu/At Home Technologies BV

Postbus 42

6860 AA Oosterbeek

 1. Zorg ervoor dat uw eigen adres niet meer zichtbaar is op de verzenddoos en dat u de retourzending voldoende frankeert. 
  6. U kunt de zending naar ons terugsturen via PostNL pakketservice. De kosten van het retoursturen zijn voor u. 
  7. U ontvangt van ons een bevestigingsmail zodra wij de retourzending ontvangen hebben. Hierin staan de vervolgstappen weergeven.  

 

Voorwaarden retourneren

De koper draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

-       U retourneert de producten binnen de zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw artikel.
-       Het artikel bevindt zich voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking.

Uitzonderingen

Niet alle producten kunnen worden geretourneerd. De volgende producten vallen niet onder de bedenktijd:

-       Artikelen die, buiten onze schuld, beschadigd of incompleet zijn.
-       Artikelen waarvan de verpakking niet aanwezig of (ernstig) beschadigd is (het verwijderen van het folie is hierbij niet erg).

Nog vragen?

E-mail: [email protected]

 

NAAR BOVEN