Verzenden

Nederland en Belgie

Gratis boven € 50,- 

Voor Nederland wordt verzonden met PostNL en bedragen de verzendkosten € 4,95 voor order met een waarde lager dan € 50,- Incl. BTW. Bij orders van € 50,- en hoger wordt geen verzendkosten in rekening gebracht

Bezorging op zaterdag
PostNL bezorgt ook op zaterdag

Postbus
Je kunt je bestelling op een postbus adres ontvangen.


Wanneer verzonden?
Je bestelling wordt op werkdagen dezelfde dag verzonden wanneer deze voor 23:45 uur bij ons ontvangen is. Onze vervoerders garanderen een bezorging op de volgende werkdag met 95% van de zendingen. Tijdens drukke periodes zoals rond Black Friday, Sinterklaas of Kerst, kan het zijn dat het bezorgen vertraging oploopt. 

Indien je een product hebt besteld dat niet op voorraad is (dit wordt weergegeven op de productpagina), ontvang je binnen 24 uur een bevestiging met de vermoedelijke leverdatum. Het kan voorkomen dat je bestelling door onze leverancier wordt verzonden. In dit geval kan de verzender afwijken van je keuze. Uiteraard ontvang je hieromtrent een bericht met een trackingcode (indien voorhanden).

Hihome ships to many European countries.

Orders that are received before 23:45 will be ship that day on weekdays. Transit times vary from 1 to 5 working days depending on the destination.

 

Shipping to: Germany

DHL Parcel Connect

Shipping cost for orders below € 50,00 are € 4,95. Orders above € 50,00 ship for free.

Shipping to: Denmark

PostNL 

Shipping cost for orders below € 149,99 are € 9,95. Orders above € 150,00 ship for free.

UPS

Shipping cost for orders below € 149,99 are € 14,95. Orders above € 150,00 ship for € 4,95.

 

Retourneren

14 dagen bedenktijd
Klanttevredenheid staat bij hihome.eu voorop. Als je niet tevreden bent met je bestelling, doen we ons uiterste best om alsnog een tevreden klant van je te maken door met een passende oplossing te komen. Je kunt uw bestelde producten binnen 14 dagen naar ons terugzenden. Je kunt hierbij kiezen voor een vervangend product, een tegoedbon of voor teruggave van het aankoopbedrag. Wil je een product terugsturen? Stuur dan een email naar Hihome Customer Support via cs@hihome.eu onder vermelding van het ordernummer en je verzoek.
 
Retouradres:

  Hihome.eu/At Home Technologies BV

  Postbus 42

  6860 AA Oosterbeek

  Zorg ervoor dat je eigen adres niet meer zichtbaar is op de verzenddoos en dat je de retourzending voldoende frankeert en duidelijk de afzender vermeld.

  Je kunt de zending naar ons terugsturen via PostNL pakketservice. De kosten van het retoursturen zijn voor jou.

  Je ontvangt van ons een bevestigingsmail zodra wij de retourzending ontvangen hebben. 

  Voorwaarden retourneren

  De koper draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  -    Je retourneert de producten binnen de zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw artikel.
  -       Het artikel bevindt zich voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking.

  Uitzonderingen

  Niet alle producten kunnen worden geretourneerd. De volgende producten vallen niet onder de bedenktijd:

  -       Artikelen die, buiten onze schuld, beschadigd of incompleet zijn.
  -       Artikelen waarvan de verpakking niet aanwezig of (ernstig) beschadigd is (het verwijderen van het folie is hierbij niet erg).

  Nog vragen?

  E-mail: cs@hihome.eu